Boeking →

Comfort van je eigen woning

Leuke groepsdynamiek

Veel afwisseling

Heb jij nood aan dat duwtje in de rug om je aan het sporten te zetten maar op een laagdrempelige manier, met het comfort en bescherming van je eigen woonkameren zonder een babysit te hoeven zoeken voor de kids?

Dan zijn deze online fitlessen gegarandeerd iets voor jou! Get that body moving met de ondersteuning van andere deelnemers uit eenzelfde situatie, we trainen, zweten en groeien samen!

Praktische info

Hoe het werkt:

 1. Boek een fitles via de website op de datum die voor jou past. Je krijgt een bevestigingsmailtje dat dit goed is toegekomen
 2. Betalen doe je voor het aanvangen van de les via overschrijving op het nummer BE97 9734 0276 4949. Kan je toch niet meedoen, geen paniek! Je kan tot 48u op voorhand annuleren door een mailtje of berichtje te sturen. Jouw betaling is dan geldig voor de eerstvolgende les en dus niet verloren.
 3. Op de dag van de fitles, krijg je een half uur voor aanvang een reminder mailtje toegestuurd met een link naar de sessie, hierop klikken en ready to go!
 4. Let op: bij een annulatie die te laat binnenkomt, zal de les gewoon aangerekend blijven

Nog makkelijker?

koop nu jouw beurtenkaart of abonnement aan via de shop!

TFY shop →

Opkomende sessies

Er zijn momenteel geen sessies ingepland.

Reviews

  "Super leuke sfeer tijdens de fitlessen. Goede manier om op jouw eigen niveau aan te sluiten aan een toffe groep vol gemotiveerde vrouwen! Ik voel me steeds 10x beter na elke les!"

  ~ Hanane Akoudad

  "Het enthousiasme waarmee Julie lesgeeft werkt aanstekelijk. Het maakt ook niet uit hoe sportief je bent, er is voldoende variatie in de oefeningen zodat iedereen er plezier aan beleeft. Ik eindig elke les met een knalrood hoofd en een fantastisch voldaan gevoel!"

  ~ Lien Dernaucour

  "Zeer leuk om ’s ochtends aan je dag te beginnen, rustig, alles mag en niets moet. Ik voel het steeds wel dat ik gesport heb, maar je moet ergens beginnen natuurlijk. De volgende ochtendsessie ben ik er weer bij!"

  ~ Arlette Peeters

  "Dinsdag en donderdag zijn dagen om naar uit te kijken, ook al ben ik moe, na de les ben ik weer helemaal opgepept en blij, leuke coach, altijd lachen en goedgezind!"

  ~ Karin Bisschops

  "Sinds februari volg ik de online sportlessen van Julie meermaals per week. De lessen zitten goed in elkaar: zowel de duurtijd, als de mix cardio- en spieroefeningen. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, bij meerdere oefeningen zijn er ook alternatieven naargelang de moeilijkheidsgraad. De dynamische en lieve benadering van Julie, die steeds open staat voor feedback, maken deze lessen uniek!

  ~ Clarisse Blavier

Het verhaal achter de online fitlessen

Laat me kort even schetsen wie de Julie van enkele maanden geleden juist voorstelde; Ik heb nooit aan sport gedaan, oooh wee als er iemand voorstelde om ‘doelloos’ een eindje te gaan wandelen. Ik werkte gemiddeld 50u per week, probeerde daarnaast zo goed mogelijk mijn vrienden en familie verder te helpen, mijn carrière naar een hoger niveau te tillen, af te vallen en dit alles met een minimum aan slaap. Strak plan, toch? Natuurlijk niet, maar zo herkenbaar! Herken jij jezelf in de persoon die ik enkele maanden geleden was? Lees dan zeker even verder want ik ga jou helpen!

Al heel mijn leven heb ik het gevoel dat ik op dieet sta, ik ben maar 1m53 en altijd het mollige meisje geweest. Het was een helse zoektocht naar wat er nu eindelijk eens zou werken voor mij, elke maandag ging ik dan ook weer opnieuw ‘starten’ met één of ander dieet. Jakkes, laten we eerst en vooral het woord ‘dieet’ in de vuilbak dumpen! Waar we naar op zoek gaan, en ik je bij wil helpen, is een gezonde levensstijl en mindset ontwikkelen en dit op de moment dat jij er klaar voor bent. Dit is een belangrijk punt dat niet te onderschatten is “wanneer jij er klaar voor bent”.

Oktober 2020, ik voelde dat ik er klaar voor was, ik kende inmiddels mijn lichaam en had ontdekt wat er zou werken voor mij, ik moest er alleen klaar voor zijn zodat ik voldoende motivatie en discipline had om vol te houden en zo is mijn metamorfose begonnen. Op 4 maanden tijd ben ik bijna 10kg afgevallen, zonder externe hulp, gewoon op eigen wilskracht en doorzettingsvermogen. Mentaal ging het echter niet zo goed met me, ik belandde in een burn-out en moest echt tijd voor mezelf nemen. Die tijd gebruikte ik voor de eerste keer in mijn leven om aan sport te doen….ja, ik, sport! Uiteindelijk was dit het enige dat me energie gaf, waar ik zin in had en wat me uit het dal heeft geholpen.

Dit was mijn eye-opener, ik werd niet alleen fysiek sterker maar ook mentaal. Toen kwam het idee bij me op om dit samen met en voor andere te doen, want als ik één iemand mentaal of fysiek kan vooruit helpen via het geven van online fitlessen, is mijn missie geslaagd!

Galerij

Zit je nog met vragen?

Stuur een berichtje.