Over Time For You

We hebben het allemaal zwaar te verduren gekregen de afgelopen maanden, misschien zelfs jaren.

De rush van het dagelijkse leven, druk die de maatschappij ons oplegt, sociaal actief zijn, je familie verzorgen, er goed en gezond uitzien, noem maar op.

In alle drukte verliezen we vaak het belangrijkste element in ons leven uit het oog...voor jezelf blijven zorgen. Want hoe vaak cijferen we onszelf weg in de hoop te kunnen voldoen aan de noden en wensen van anderen, je partner, je kinderen, je werkgever, vrienden enz.

Ik ben Julie Schoofs, oprichtster van Time For You Consulting met als doel mensen helpen zichzelf weer op de eerste plaats te zetten.

In het dagelijkse leven ben ik HR Adviseur en gecertifieerd vertrouwenspersoon. Als sinds het begin van mijn carrière werk ik samen met en voor mensen en hoor ik de typische klachten als ‘de druk ligt te hoog, ik kan geen balans vinden tussen werk en mijn gezinsleven, ik slaap niet meer door alle zorgen in m’n hoofd’. Van nature uit ben ik een zeer zorgzaam, benaderbaar en behulpzaam iemand, ik wilde deze mensen kunnen verder helpen en heb me dan ook constant bijgeschoold door het volgen van opleidingen als ‘tekenen van Burn-out en depressie’, ‘Selfmanagement’, ‘Timemanagement’, ‘Leading me, Leading you’ enz.

Daarnaast heb ikzelf op de harde manier moeten leren dat tijd maken voor jezelf een noodzaak is om deftig te kunnen blijven functioneren in het dagelijkse leven. Door zelf enkele moeilijke periodes te doorworstelen, heb ik enorm veel bijgeleerd over mezelf, hoe we onze eigen grootste vijand kunnen zijn en hoe we weer uit zo’n dal kunnen kruipen.

Makkelijker gezegd dan gedaan, I know - but let me help!

Via verschillende diensten probeer ik dat duwtje in de rug te geven om weer meer aandacht te besteden een jouw fysieke en mentale welzijn.

Kort samengevat [I make Time For You, to learn you how to make Time For Yourself].

Time For You Consulting is in volle ontwikkeling, intussen behaalde ik mijn diploma tot Kindercoach, ontwikkelde ik een praktisch traject voor koppels en geef ik bijvoorbeeld bijlessen Frans voor kinderen van het 5de en 6de leerjaar. Verder zorg ik ervoor dat ik zelf nog iedere dag bijleer, door praktijk op te doen en me te blijven bijscholen.

Heb je zelf een vraag naar een bepaalde dienst? Laat het me zeker weten!

Neem contact op